Mål: skapa mysighet

Farmarens är ett litet kafé, men med stora ambitioner. Inte då att växa, men att kunna erbjuda våra gäster en väldigt trevlig kaféupplevelse. Vi tar det på det allra största allvar, på sätt som både märks och inte märks. Bland det som märks är saker som inredningen, levande växter och annat. Samt givetvis också att vi erbjuder en hel del hembakat – vilket vi vet uppskattas mycket. Goda hembakade kakor och bullar, färskbryggt kaffe, bekväma möbler och mysig inredning. Det kan inte bli så mycket bättre än så, kan det? Vi tror inte det, och att vi har så många stamgäster tyder på att vi har rätt. Samtidigt vill vi betona att vi inte vill bli stora, skaffa nya lokaler eller så. Vi tror det skulle förstöra det vi byggt upp, om vi inte är mycket försiktiga, och det är ingenting som vi vill riskera!

Hur är luften i lokalerna?
En sak som inte märks direkt, om inte situationen blir väldigt dålig, är kvalitén på luften i lokalerna. Går det att andas så bra som det ska eller inte? Det är en fråga som man inte kan svara på genom att bara andas och känna efter om inte luften blivit väldigt dålig. Men även om de flesta inte märker något, så gör dålig luft att upplevelsen försämras en del, och det vill vi undvika, i så stor utsträckning som möjligt. Vi har därför beställ en del mätinstrument från swema.se för att lite sådär vetenskapligt kunna fastställa om luften är för torr, för tunn eller något annat, för att vi sedan ska kunna åtgärda det så bra som möjligt.

Men att göra mätningar är ju bara första steget, om det sedan visar sig att luften inte är så bra som den borde vara så är ju frågan vad som då skall göras för att fixa det hela. Men det är ett problem som vi får ta hand om när det uppstår – för kanske är luften tillräckligt bra för att vi ska vara nöjda med den. Vi får se hur det är med den saken! Förhoppningsvis så är allting bra, men man kan ju aldrig veta helt säkert!

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *