Meny

Här hittar ni vår meny, där allting är hämtat från lokala producenter. Dessutom garanteras du råvaror som odlats fram och tagits hand om på ett miljövänligt och etiskt sätt.

Våra sallader

Här på Farmarens Café så har vi tre stycken olika salladsbaser som du kan välja mellan. Dessa kan sedan kompletteras med ett utbud av andra ingredienser.

vattenCaesargrunden – Utformad som en klassisk grund med romansallad och caesardressing, med brödkrutonger. Här finns det sen en mängd olika alternativ som du kan välja mellan. Du kan göra den med räkor, kyckling eller helt vegetarisk, med ett stort utbud av olika bönor som kompletterar rätten perfekt. Dessutom har vi ett stort utbud av ostar som du kan välja på.

Chevrégrunden – Ostälskaren måste bara prova vår Chevré. Med en grund i cosmopolitan-sallad, valnötter och honung blir valet lätt om man vill njuta av riktig skånsk ost. Denna kan då komplettas med ytterligare ingredienser. Visste du att exempelvis rostbiff passar otroligt bra till denna?

Pastagrunden – Vi har såklart även en pastasallad som kan formas på alla tänkbara sätt. Här är det bara att välja och vraka i utbudet, där vi också har en mängd olika dressingar, som exempelvis curry, vitlök och Rhode Island. Vi rekommenderar att ta vår vitlöksmarinerade fläskfilé, där du med fördel lägger till soltorkade tomater och kapris.

Såklart har vi även ett bageri, där vi kan skapa de mest fantastiska av bakverk. Ingredienserna ovan passar också utmärkt att ha på en smörgås eller i en baguette, så givetvis kan du välja att få din mat på det sättet.

När en lättare lunch eller middag intagits så rekommenderar vi att du tar dig en titt i vad vi kan erbjuda till kaffet. Vi har mängder av tårtor och kakor, där vi har ett grundutbud. Dessutom testar vi gärna på olika saker, så varje månad skiftar smaskigheterna och du får möjlighet att prova på något helt nytt!