Nu öppnar uteserveringen

uteserveringenNu när de härliga vårvindarna börjar föra in den varma luften över Sverige och Österlen igen så innebär det att vår högsäsong nu drar igång. Det betyder att vår verksamhet mångdubblas och graden av besökare som kommer hit för att antingen bo på campingen i närheten eller bara för att de vill äta hos oss, blir många. Vår, sommar och sensommar är fantastiska tider att spendera i Skåne, och hos oss kommer du att få den där avkopplingen du behöver.

I och med att högsäsongen drar igång så öppnar vi nu också vår beryktade uteservering. Den är stor, om man ska jämföra med själva byggnaden, där vi kan ta emot tre gånger så många gäster mot normalt. Som sig bör, enligt vår tradition, kan vi också i år stoltsera med helt nya utemöbler! Våra utemöbler är inte vilka utemöbler som helst, utan de är noggrant formgivna och designade av en konstnär från Simrishamn, som varje år har en förmåga att kunna förvåna oss på de bästa av sätt. Många av våra besökare kommer hit enbart på grund av att våra utemöbler ser ut som de gör.

I år har vår uteservering exploderat i färger. Utemöblerna är nu designade i hållbar och slitstark konstrottning, med mängder av kuddar och dynor i regnbågens alla färger. Vi tackar Trademax för hjälpen med val av utemöbler, kul att kunna handla av ett företag från Skåne! Vi här på caféet njuter varje morgon av att kunna på nytt placera ut alla färger och skapa en uteservering som definitivt lämnar ett avtryck. Välkomna hit ni också, så kommer ni att få er en konstnärlig upplevelse, samtidigt som ni njuter av omgivningen och en god måltid!

Man längtar så efter sommaren när man läser artiklar som denna på SvD: http://www.svd.se/mat-och-vin/uteserveringar-vid-vattnet_3581812.svd.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *