Slippa det tråkiga

Ekonomi är ju ett gissel som behövs hanteras, och det finns många olika nivåer inom det. Det är allt från fakturahantering och inköp till löneadministration och bokföring. Det är med andra ord otroligt mycket som behövs ordnas upp när man är egenföretagare. Men en sak som jag har tänkt på är att företag ser väldigt olika ut, både i storleksform och tjänsteutbud. Därför kan man inte heller dra alla företag över en och samma kam och hitta på en universell lösning som fungerar för alla. Alla har olika behov och behöver fokusera på olika delar för att bli som mest effektiva. Det är inte helt lätt att lösa. Jag vet själv att min egen verksamhet inte direkt kan jämföras med andra, och hos mig finns det dessutom ett väldigt stort fokus på produktionen. Det betyder i sin tur att jag inte har speciellt mycket tid att lägga på sådana administrativa uppgifter, och det gör mig glad att det finns smarta människor runt om i landet som kan hitta lösningar. Jag har använder mig själv av en – med nöje!

Slipp det dryga

Med hjälp av Björn Lundén information har jag nämligen lyckats hitta en redovisningsbyrå som kan hjälpa mig på det sätt som jag behöver. Här är det inga krusiduller om tjänster som jag inte behöver, utan det går att millimeteranpassa tjänsterna från redovisningsbyrån till att passa det jag har och sysslar med. Det som samtidigt är skönt är att de i princip alltid är tillgängliga och lätta att ha att göra med, vilket har avlastat mig något enormt i mitt arbete. Det har gjort att jag har kunnat koncentrera mig på rätt saker, och det är väl knappast någon hemlighet att jag har betydligt lättare till att hitta leendet på mina läppar numera. Det krävs inte längre massa pappersvändande, utan bara en daglig, kort kontakt med min redovisningsbyrå för att ordna det. Tänk, nu kan jag till och med sova gott om nätterna, dessutom några timmar extra.

När man driver eget så är det ett måste att förstå sin situation och samtidigt andras. Partners, samarbetsbolag, kunder, importörer, transportörer med mera är alla delar av en kedja som hjälper varandra. Jag gillar att hjälpa, eftersom jag är fullständigt övertygad om att samarbete företagare emellan också gör att våra intäkter kan bli större, och då blir det också naturligt att dela med sig av kunskaper som kan hjälpa andra. Om det är så att du sitter på ett företag, strunt samma vilken storlek, och känner att det är riktigt svårarbetat administrativt så råder jag dig också att titta på en redovisningsbyrå. Det har verkligen gjort livet lättare för mig. Och lösningen för dig är inte heller långt borta. Hitta din redovisningsbyrå här så kommer du också snart att vara avlastad och förhoppningsvis bli än bättre på ditt arbete. Om inte annat så kan det ju vara ett uppskattat effektivitetstips till chefen.

/Johan

calculator-385506_640

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *