Sommaruppdatering för 2016

Ett och ett halvt år sedan vi uppdaterade vår blogg! Det är otroligt så tiden går. Om nu någon tror att bristen på uppdateringar beror på att Farmarens har problem så kan vi meddela att så inte är fallet. 2015 blev ett bra år, och nu när vi är inne i sommaren 2016s andra halvlek så kan vi bara säga att vi är nöjda. Överlag bra väder och därmed många kunder. Inte den bästa sommaren som vi haft på Farmarens, men en bit över genomsnittet i alla fall. Om vädret inte blir helt hemskt resten av sommaren så kommer vi gå med ett hyfsat plus (om vädret i stället blir toppen så kan vi i stället tjäna riktigt bra, kanske så vi har råd med lite större investeringar inför nästa år).

En liten bilolycka…
Men inte allt är så frid och fröjd som man vi skulle önska. Olyckor händer då och då, även om de inte varit av det direkt farliga slaget. Firmabilen råkade nämligen ut för ett stenskott för en liten tid sedan, och även om det inte var så farligt så var det definitivt irriterande. En stenskottsskadad bilruta innebär ju också en risk, eftersom sikten försämrar. Vi tog därför genast kontakt med Ryds Bilglas. Ryds lagar stenskott och är kända för att göra ett riktigt bra jobb, även när man tror att vindrutan helt måste bytas ut. Vi blev inte besvikna, utan Ryds fixade biffen så att vindrutan nu ser så gott som ny ut.

…men det mesta går bra
Förutom vindrutan så har vi dock inte haft några större problem så här långt under sommaren, utan allting har flutit på riktigt bra – ta i trä! Nu gäller det bara att hösten och vintern blir lika bra, så kan vi nog se fram mot ett riktigt rekordår här hos Farmarens Café, även om antalet besökare självklart kommer att minska en del i takt med att solen drar sig undan och det blir kallare. Men å andra sidan – så många gäster som vi har just nu blir det nästan lite väl trångt ibland! Vi kommer nog att behöva investera i lite fler utemöbler till nästa säsong. Men det tar vi i vinter, när vi summerar året som gått.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *