Hitta till oss

Österlen är, som de flesta vet, ett ganska stort ställe som täcker ett stort område av Skånes sydöstra del. Något som kännetecknar området är den stora graden av natursköna inslag. Här kommer du att få möjlighet att uppleva orörd natur, och därmed en plats där energi samlas och avkoppling är det högsta av målsättningar. Det är inte konstigt att det är så populärt som det är, Skånes paradis är på många sätt platsen som erbjuder lyxighet på ett naturligt sätt, där jordbruken är många kring de pittoreska byarna.

Med andra ord inte så underligt att många konstnärer och författare sökt sig hit, då Österlen är ett utmärkt val att besöka, gärna en längre tid, när man letar efter inspiration och en enkel tillvaro. Att Österlen är så stort som det är innebär också att ni naturligtvis behöver ha en beskrivning av vägen till oss. Det är inte speciellt svårt heller, och skulle det vara så att beskrivningen här inte räcker så fråga Simrishamns eller Kiviks invånare om en beskrivning så hittar ni med all säkerhet hit.

Kommer ni norrifrån från Kivik ner mot Simrishamn så kommer ni efter väg 9 se att det är skyltat mot Farmarens Café. När ni börjar närma er Simrishamn kommer ni att behöva göra en vänstersväng in på Tobisvägen, en väg som kommer föra er allt närmre havet och vårt café. Ni följer den vägen i ca 600 meter för att tillslut tar er fram till slutet av den, där parkeringen finns och vårt café ligger längre ner mot stranden, en promenad som tar max 3 minuter. Det är också skyltat dit så ni kommer inte kunna missa det. Vi ser fram emot ert besök!

Kontakta oss
Mail: kontakt@farmarens.se